massage en healingpraktijk rita ruiters

RITA RUITERS

Ik ben distribiteur van Pure life. Een bedrijf gespecialiseerd in voedingssupplementen, verzorgingsproducten en dierlijke voedings-

supplementen van hoogwaardige kwaliteit.

Na de informatie onderaan deze pagina staat een link waarmee u 10 procent extra korting krijgt. Deze korting geld niet als u rechtstreeks via de site van Pure Life besteld of voor aanbiedingen die op  site van Pure Life staan vermeld.

Ik heb zelf goede ervaringen met deze producten.

Als u informatie wilt wat u het beste kunt bestellen bij bepaalde klachten of aandoeningen kan dit via onderstaand contactformulier of via de website www.purelife.nl onder contact.

Als u voor 65 euro of meer besteld betaald u geen verzendkosten.


Waarom voedingssupplementen?

De voedingssupplementen van Pure Life zijn van de meest hoogwaardige kwaliteit. Bij het samenstellen van de producten wordt gebruik gemaakt van puur natuurlijke grondstoffen. Ze zijn zo samengesteld, dat zij dagelijks kunnen worden gebruikt. Een voedingssupplement is een geconcentreerde bron van bepaalde vitamines of mineralen. Het is een natuurlijke aanvulling op uw dagelijkse voeding. Deze aanvulling ondersteunt uw lichaam om optimaal en evenwichtig te functioneren.

De voedingssupplementen voldoen aan de meest kritische eisen van wetgeving en samenstelling, waarbij het uitgangspunt is dat alle in de producten aanwezige grondstoffen een zo hoog mogelijke kwaliteit hebben.
Door een intensieve samenwerking met onze leveranciers en de meest geavanceerde productiemethoden hebben de producten die aangeboden worden door Pure Life een zeer gunstige prijs / kwaliteit verhouding.
Voor iedereen die zoekt naar een hoogwaardige vorm van voedingssuppletie en hierin bewuste keuzes maakt, dan zijn de door Pure Life aangeboden producten een perfecte keuze op uw dagelijks leven.


Voor wie?

Voor iedereen die zich fit en vitaal wil voelen en hierin bewuste keuzes maakt. Voor jong en oud, voor u en uw kind en zelfs voor uw hond of kat. Voor nu en voor later.

Wij begrijpen dat u soms minder tijd heeft voor een uitgebalanceerde voeding, of dat u onvoldoende beweegt, of dat u niet altijd de dagelijkse twee ons groenten en twee stuks fruit consumeert. Uw lichaam reageert hierop. Het is dus dan van belang dat u uw Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) vitaminen en mineralen op een andere manier kan innemen.
Ook als u gebruik maakt van de natuurlijke verzorgingsproducten zult u merken dat uw huid en haar beter ondersteund worden in hun natuurlijke functie. Met alle moderne ontwikkelingen in “snelle” voeding en “modieuze” verzorging wordt het steeds belangrijker om te kiezen voor “natuurlijke” kwaliteit die samenwerkt met de natuurlijke processen in uw lichaam.


Waarom deze prijs?

De producten zijn relatief kostbaar in aanschaf. Daarom zorgt Pure Life voor de meest hoogwaardige kwaliteit van werkzame stoffen, tegen een zo laag mogelijke dosering per dag. Omgerekend naar de dagprijs betekent dit zelfs dat u vaak goedkoper uit bent als de laaggeprijsde producten uit supermarkt, natuurwinkels en/of drogisterijen.


VOOR 10 PROCENT KORTING OP DE PRODUCTEN OF VOOR HET BEKIJKEN VAN HET ASSORTIMENT KLIK OP ONDERSTAANDE LINK


Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.